top of page

Van Zeven Dagen Slecht Voelen naar Zeven Dagen Goed Voelen met het ultieme Mind Makeover Programma

Bijgewerkt op: 14 jun.


Is het mogelijk om van zeven dagen per week slecht voelen naar zeven dagen per week goed voelen te gaan?

Dit is een vraag die mijn leven veranderde. Op een dag vroeg iemand mij hoeveel dagen per week ik me slecht voelde. Tot mijn eigen schok realiseerde ik me dat er geen dag voorbijging zonder dat ik me slecht voelde. Deze vraag was de katalysator die me ertoe aanzette om mijn leven te transformeren.


De Ommezwaai

Ik besloot dat het tijd was voor verandering. Ik ging in therapie en begon mezelf beter te behandelen door gezonder te eten en mijn tijd door te brengen met mensen die me inspireerden en naar me luisterden. Ook begon ik dingen te doen die ik altijd eng had gevonden, maar tegelijkertijd heel leuk vond. Dit zorgde al voor een merkbare verbetering, maar de schade die in mijn jeugd was aangericht, was daarmee niet genezen. Ik merkte dat erover praten een tijdelijke opluchting bood, maar geen daadwerkelijke verandering bracht.

Mijn grootste doorbraak kwam toen ik in aanraking kwam met hypnotherapie in combinatie met NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) bij Ingeborg Borst, een fantastische hypnotherapeute die later mijn mentor werd. De resultaten waren verbluffend. Deze positieve veranderingen inspireerden me om deze technieken zelf te gaan studeren.


Mijn Motivatie

Door mijn eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is om van zeven dagen slecht voelen naar zeven dagen goed voelen te gaan. Voor mij was het een lange weg van cognitieve therapieën en gespreks-therapien naar het werken met mijn onderbewustzijn via hypnotherapie gecombineerd met NLP. Dit heeft me gemotiveerd om voor mensen zoals ik een snellere weg te vinden. Door van alles uit te proberen, ben ik tot een ultiem en effectief behandelingsplan gekomen.

De Kracht van Verschillende Technieken

Werken met slechts één methode kan beperkingen met zich meebrengen. Het gebruik van verschillende technieken en methodieken biedt een betere kans van slagen. Door een combinatie van behandelingen te gebruiken, kun je verschillende aspecten van je leven aanpakken en een holistische benadering toepassen. Dit zorgt voor een diepere en langdurigere verandering.


Doe de Ultieme Mind Makeover Programma (MMP)

Ik heb een super effectief mind makeover progamma samengesteld met de meest effectieve technieken die mij daadwerkelijk verder hebben geholpen. Deze set aan behandelingen pakt alle gebieden in je leven aan, heeft een snelle, effectieve en afdoende werking, en kan worden aangepast aan jouw verhaal. Het bestaat uit:

  • Gratis intake

  • 2x Chain of Pain therapie

  • 1x Stem- of zangtherapie

  • 1x Voice Dialogue

  • 2x NLP Hypnotherapie

  • 1x NLP Coaching

  • 1x Familieopstelling één-op-één

  • 2 x Traumabehandeling


Met het MMP is het zeker mogelijk om van zeven dagen per week slecht voelen naar zeven dagen per week goed voelen te gaan. Mijn eigen reis bewijst dat.

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je vragen hebt of als je wilt beginnen met jouw transformatie.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page